Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

La llotja vilanovina, sense peix dues tardes per la Copa Amèrica

Aturar l’activitat de les llotges de les tardes del 14 i 15 de setembre. Aquesta és la proposta que hi ha sobre la taula entre el sector pesquer vilanoví que faria una aturada de dos dies amb motiu de la celebració de la regata preliminar de la Copa Amèrica a Vilanova i la Geltrú. La bocana del port és la mateixa per a tots, i per seguretat marítima però també per la mobilitat de vehicles i treballadors al port pesquer aquesta és la proposta que es planteja.

Des de la Confraria de Pescadors de Vilanova són conscients de la gran repercussió de la Copa Amèrica que situaran la ciutat a nivell mundial però també reclamen poder treballar en plenes condicions, i que si s’atura l’activitat hi hagi unes compensacions econòmiques que realment satisfacin els pescadors que veuen alterada la seva activitat per aquest esdeveniment esportiu.

Si finalment s’atura l’activitat pesquera durant dues tardes al Port de Vilanova per la Copa Amèrica, com està previst per ara, suposarà que el 85% de la flota es quedi amarrada al port ja que de la cinquantena de barques només acabarien sortint les vuit de la llum.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img