Dijous, maig 2, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La reforma i ampliació de Sant Camil començarà a finals d’any

El Govern de la Generalitat manté que les obres de reforma i ampliació de l’Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes podran començar a finals d’aquest 2024. Després d’altres inversions anteriors, com la reforma de l’Àrea d’Urgències i l’obertura de nous quiròfans, ara està a punt d’arribar la que és l’actuació estructural més important que es donarà sobre el centre ribetà, un dels tres hospitals que el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf gestiona en aquestes dues comarques. Així ho ha traslladat el conseller de Salut de la Generalitat en la trobada que ha mantingut avui amb l’equip directiu i professionals de Sant Camil.

La reforma estava inclosa als pressupostos catalans del 2024 que finalment no s’han pogut aprovar, però tot i així, les inversions estan garantides perquè ja formaven part de compromisos pressupostaris anteriors. El compromís que també es manté, tot i no haver-hi pressupostos, és la idea d’estudiar el possible nou hospital a Vilanova.

A la reunió d’avui també s’ha parlat de les dificultats dels hospitals del consorci per retenir o captar nous professionals sanitaris. De totes maneres, avança que el consorci i els seus hospitals tindran més professionals a mesura que vagi ampliant la seva cartera de serveis.

La reforma i ampliació de l’Hospital-Residència Sant Camil que ha de començar a finals d’any, compta amb una partida pressupostària de sis milions d’euros.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img