Dissabte, maig 4, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La pluja d’aquesta matinada deixa algunes afectacions a Cubelles

La pluja d’aquesta matinada, tan necessària en un context d’extrema sequera com el que estem vivint, ha provocat alguns incidents al territori. A Cubelles hi han caigut 33 litres per metre quadrat, i especialment de forma molt intensa entre les dues i les tres de la matinada.

Això ha fet que s’inundés el pas sota via del carrer Arles de Tec que aquest migdia encara presentava aquest aspecte de manera que ha provocat algunes afectacions pel que fa a la mobilitat ja que la circulació de vehicles s’ha prohibit, com és lògic, en aquest pont.

També hi ha hagut afectacions als semàfors de la carretera C31, a primera hora del matí, per manca de subministrament elèctric.

A l’avinguda de la Riera, a tocar del riu Foix, el pas sota via dels vehicles més alts ha quedat també havia quedat inundat per l’aiguat d’aquesta matinada. La voluntat era reobrir els ponts de seguida que quedessin nets.

Una de les afectacions d’aquesta pluja ha estat, també, a la llar d’infants la Draga. A tres aules els ha entrat aigua pels lavabos i han quedat inundades i ha calgut reubicar els infants en altres espais. S’ha treballat des de primera hora per evitar que el servei quedés afectat però a l’hora d’entrada de la canalla no estava del tot resolt el problema, i s’ha informat a les famílies de la inundació en algunes classes i algunes han decidit no deixar els nens, avui, al centre.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img