Dissabte, maig 4, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Cubelles viu la Diada de Sant Jordi al carrer

L’eix entre el carrer Colom i la plaça de la Font de Cubelles és, un any més, l’epicentre del Sant Jordi cubellenc. Entitats, floristeries i llibreries aprofiten aquest dia per sortir al carrer i facilitar aquest mercat de cultura i tradició.

A Cubelles, que Sant Jordi sigui un dia laborable fa que l’afluència de públic baixi respecte als anys que cau en cap de setmana, en què hi ha molts veïns de segona residència. Malgrat això, les vendes de roses aquest matí anaven a un bon ritme.

Les roses es compren el mateix dia i, per tant, les vendes van condicionades a la mateixa diada. En canvi, les llibreries avancen cada cop més el Sant Jordi.

Aquest matí, els més demanats eren llibres d’autoajuda, de novel·la fantàstica, de política i, entre els mediàtics, les publicacions de youtubers. També tenen molta sortida els llibres d’autors locals, especialment aquells que mostren fets històrics.

En un dia laborable, els compradors acaben adaptant-se als seus horaris personals. Al llarg del matí, els alumnes de l’escola Charlie Rivel ha estat fent lectures en veu alta en diversos espais del nucli antic, com ara la plaça del Castell o la Plaça de la Vila.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img