Dimarts, maig 7, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Crida a sortir al carrer l’1 de maig per defensar els drets dels treballadors

Aquest 1 de maig, sota el lema ‘la unió fa la força’, es vol fer visible que les reivindicacions laborals i socials estan més vigents que mai. Així ho han defensat des de la plataforma sindical anticapitalista del Garraf que convoquen un any més la manifestació del primer de maig.

Un Dia internacional dels treballadors en què es vol denunciar la precarietat de la classe treballadora i que cada dia moltes persones, diuen, estiguin abocades a la pobresa. Des d’aquesta plataforma que acull la CGT, la Intersindical CSC, el Sindicat Ferroviari, Cobas i la Coordinadora Obrera i Sindical, diuen prou.

Des dels sindicats reivindiquen en el marc d’aquest primer de maig treball, habitatge i unes condicions de vida dignes. També defensen els serveis públics, polítiques mediambientals per lluitar contra l’emergència climàtica i la sequera i la derogació de la reforma laboral.

La manifestació de l’1 de maig, una convocatòria comarcal, sortirà a les 11 del matí de l’avinguda de Francesc Macià amb el carrer Doctor Zamenhof de Vilanova i la Geltrú i farà un recorregut per la ciutat fins a arribar a la plaça de la Vila, on es llegirà un manifest.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img