Divendres, maig 17, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Lágrimas de Sangre, cap de cartell de les Barraques de Sitges

Sota l’eslògan «Tornem als orígens, recuperem les arrels» les Barraques de Sitges han presentat l’edició d’enguany amb la principal novetat de la recuperació de la plaça de la Fragata com a espai on se celebraran les Barraques d’enguany. Volen recuperar, diuen, l’essència de les primeres edicions, on la voluntat era reunir als sitgetans i sitgetanes durant les dates prèvies a Festa Major, i alhora, apostar tant per grups consolidats com d’altres no tan coneguts.

Lágrimas de Sangre serà el cap de cartell de les Barraques 2024; un dels grups de rap líders a nivell nacional i referents de l’escena del hip hop amb més d’una dècada de concerts, portaran el seu nou disc «Armónico desorden» que presenten en la gira d’enguany.

Considerada una de les veus referents i artista revelació de l’escena musical valenciana, Esther portarà algunes de les seves noves creacions musicals que prepara per aquest 2024 i el nou directe que afirma ser més enèrgic i amb més protagonisme de la guitarra.

Vinguts des de Mallorca, després d’estar guardonats durant dos anys consecutius amb el millor directe de les illes Balears, també tindrà el seu espai al cartell d’enguany el grup mallorquí O-erra. Portaran una barreja de ritmes clàssics combinats amb els sons més actuals i electrònics que defineixen el seu Pop-Rock.

El Cartell de Barraques també té espai per l’artista aranesa Alidé Sans que portarà per primera vegada l’aranès a Sitges. També comptarà amb artistes ja coneguts a les barraques sitgetanes com Auxili, Ebri Knight o el mític Miquel del Roig.

Per primera vegada també el punk s’apoderarà de Sitges amb Josetxu Piperrak, que omple la quota d’enguany d’artistes de fora dels països catalans. Coneguts per la seva crítica social i gires internacionals continuen creant nova música, mostrant el seu persistent esperit rebel.

Les Barraques de Sitges també tindran espai pel talent local amb Senyor Fong i els BKT Brass Band; aquests últims han anunciat que el seu paper serà una mica diferent assegurant que no tocaran des de damunt de l’escenari. És la darrera sorpresa que prepara l’edició d’enguany.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img