Divendres, maig 17, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

12M: ERC diu que és l’únic partit que garanteix ‘avançar en els àmbits social i nacional’

Referèndum pactat amb l’estat, finançament singular, reforç de les polítiques de benestar i recuperar la decència de la política. Són els principals arguments d’ERC per reclamar el vot a la ciutadania. Els republicans posen en valor la feina que han fet en els quasi tres anys que han estat al govern de la Generalitat, en solitari des de la sortida de Junts. ERC es presenta com l’únic partit que pot garantir avançar en l’àmbit social i en l’àmbit nacional a la vegada. I després dels cinc dies de reflexió de Pedro Sánchez, carreguen durament contra el mateix president espanyol i el PSC.

Tampoc Junts s’escapa de les crítiques, per la seva sortida del govern català i pel personalisme que asseguren s’ha creat al voltant de la figura de Carles Puigdemont. Un plantejament molt diferent del que, diuen, aplica ERC a l’hora de plantejar aquesta campanya electoral.

ERC considera que Catalunya ha avançat molt en aquesta legislatura, en aspectes com el social i la llengua catalana, i reclama el vot perquè no es pugui destruir tot el que ha costat tant construir.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img