Divendres, juny 9, 2023
Widgets Magazine

Sitges i Vilanova rebran més finançament europeu per a projectes de sostenibilitat turística

Sitges i Vilanova són dues de les 17 destinacions catalanes que rebran inversió provinent dels fons europeus Next Generation per dur a terme nous plans de sostenibilitat turística dins l’última convocatòria del Programa Extraordinari de Plans de Sostenibilitat Turística a les destinacions i que suma en global a tot Catalunya més de 50 milions d’euros. A Sitges, l’aportació dels fons Next Generation destina cinc milions d’euros per desenvolupar el Pla Estratègic de Sitges. Entre les actuacions previstes hi ha el sistema de reutilització de les aigües que provenen de la depuradora de Sitges-Sant Pere de Ribes i la conservació i millora de la flora, fauna i zona humida per la seva adaptació al canvi climàtic. A Vilanova i la Geltrú, els ajuts dels plans de Sostenibilitat Turística suposen una inversió al llarg de tres anys que sumen dos milions d’euros, destinats principalment a la remodelació del Parc de Ribes Roges. La dotació econòmica més important anirà destinada a reconvertir l’Oficina de Turisme en un centre d’acollida de visitants.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img