Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Vilanova es prepara per les Festes de Sant Pere

El cartell de Xavier Cuenca dona imatge a les Festes de Sant Pere de Vilanova amb un clam contra la contaminació de mars i oceans. La capital del Garraf es prepara per viure un programa d’activitats que volen refermar el vincle de la ciutat amb el mar i les tradicions marineres.

Durant anys, moltes entitats i persones a nivell individual han cregut en la importància de preservar i divulgar la cultura marinera. La Confraria de Pescadors és l’entitat impulsora i dinamitzadora d’aquesta festa, que treballa amb altres entitats per convertir-la en un patrimoni col·lectiu.

A banda de les processons marineres i els homenatges als morts a la mar, un dels moments més destacats de la festa és el Concurs d’All Cremat, plat emblemàtic de la cuina vilanovina. Una de les novetats d’aquest any serà la presentació de la nova carpa Juanita, dissabte 17 de juny, amb una cercavila marina amb diferents elements del bestiari català vinculats al mar.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img