Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La FiraBec de benestar emocional comunitari jove, protagonista d’El Matí de Canal Blau Ràdio

El Matí de Canal Blau Ràdio ens hem traslladat al Parc de Baix-a-Mar per viure en directe la segona edició de la FiraBec de benestar emocional comunitari jove.

Adreçada a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, la FiraBec l’han organitzada l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Taula de Salut Mental del Garraf, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, amb la voluntat de mostrar els recursos i les eines de què disposen els joves per fer front als reptes de benestar emocional durant el seu dia a dia.

Per la Fira BEC hi han passat 7 dels 10 centres de secundària de la ciutat, en total, més de mil alumnes que han pogut gaudir de les seves activitats i també conèixer la tasca que en aquest àmbit fan vuit entitats de la capital del Garraf i la comarca.

En aquest programa especial, hem parlat de la importància d’aquest benestar emocional, en una època on els canvis vitals són constants, com és l’adolescència. Pels nostres micròfons hi han passat els diferents organismes i entitats que vetllen precisament perquè el col·lectiu tingui totes les eines disponibles pel seu benestar, i hem conegut algunes propostes en aquesta línia.

Podeu sentir el programa íntegre en aquest enllaç.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img