Dijous, maig 2, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

15 anys d’Oficina Jove del Garraf

L’Oficina Jove del Garraf, situada a Vilanova i la Geltrú, ha atès més de trenta mil consultes al darrer any, posicionant-se com un referent de l’atenció personalitzada al jovent.

De fet, l’oficina ha celebrat els quinze anys oferint serveis centrats en l’entorn educatiu, d’ocupació juvenil o de sexualitat i afectivitat, entre d’altres. Una de les iniciatives que ha tingut una millor rebuda és el projecte Antena, on hi participen fins a nou centres educatius i gairebé quaranta joves que duen a terme diverses propostes participatives al municipi.

Avui la Directora General de Joventut de la Generalitat ha conegut les instal·lacions de l’Oficina Jove, així com alguns dels projectes que es duen a terme des del que va ser el primer centre d’atenció juvenil de la demarcació de Barcelona, amb la voluntat de donar acompanyament als joves.

Aquest any amb 210 tallers de sexualitat i més d’un centenar sobre drogues i tecnoaddiccions. Des de la Generalitat han volgut conèixer de primera mà aquest centre, per valorar quines necessitats tenen els joves i teixir una estratègia comuna arreu del país.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img