Divendres, maig 3, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els Comuns-Sumar presenten a Sitges les seves prioritats educatives

Recuperar la sisena hora, climatitzar tots els centres educatius i com reduir les ràtios de les aules amb la incorporació de més docents són algunes de les mesures que els Comuns-Sumar asseguren que aplicaran i que són necessàries per fer un pas endavant en educació.

La candidatura de Comuns-Sumar ha criticat a Sitges la gestió en educació dels darrers anys del govern d’Aragonès, i ha posat de relleu l’informe Pisa que situa el país a la cua de l’Estat en matèria educativa.

També asseguren que s’està a la cua en transició energètica, en polítiques d’aigua, en polítiques de dependència i atenció a la gent gran i en habitatge social. Han incidit en la necessitat d’establir un pla educatiu que doni prioritat a la municipalització, tant de les línies de 0 a 3 anys com és el cas de la llar d’infants La Moixiganga de Sitges, com d’escoles i instituts.

També asseguren que la recuperació de la sisena hora és un dels eixos principals que volen tornar a establir així com evitar els tancaments de les línies educatives que hi ha previstes.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img