Dissabte, maig 4, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els nous títols del Cep i la Nansa per aquest Sant Jordi

L’editorial vilanovina El Cep i la Nansa prepara una nova diada de Sant Jordi amb novetats acabades de publicar per al públic infantil. Surten al mercat títols com ‘Un regal d’alegria’ escrit per Montserrat Balada i il·lustrat per Subi, sobre la importància de reconèixer i gestionar les emocions.

Bona part del catàleg d’aquesta editorial el conformen autors locals amb qui han treballat des dels inicis. També surt al mercat ‘La nena i la biblioteca ambulant’ d’Eulàlia Canal, il·lustrat per Sebastià Serra. Una història sobre el valor dels llibres i la paraula per aconseguir la Pau al món.

Més novetats d’aquest Sant Jordi: la trajectòria del reconegut il·lustrador Joan Turu, ara queda recollida en un llibre retrospectiu, ‘Sortint de la ratlla’, que resumeix bona part de la seva obra, a través dels seus missatges il·lustrats.

Pels aficionats a la col·lecció La Careta -amb títol tan exitosos com ‘Tinc un Volcà’- arriba ara nou llibre: ‘Jo primer’, per abordar la gestió de la rivalitat entre infants.

El Cep i la Nansa s’acosta també enguany al públic de més de 12 anys, amb una primera proposta: ‘Mia, l’estiu que ho va canviar tot’, amb aventures i dilemes propis d’aquesta franja d’edat.

Davant un mercat de llibre infantil i juvenil molt extens, la Diada de Sant Jordi serveix al Cep i la Nansa per donar a conèixer les seves publicacions, amb parades tant a Vilanova com a Barcelona, i amb signatures de llibres de diversos autors que els permet tenir un contacte proper amb els lectors.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img