Dissabte, maig 4, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Més de 150 parades impregnen de Sant Jordi la rambla vilanovina

Després d’una nit i matinada de tempesta el dia s’ha llevat radiant i l’ambient de Sant Jordi a tornat a la rambla de Vilanova i la Geltrú des d’aquest matí amb parades carregades de llibres i el públic pendent de trobar la seva proposta literària ja sigui per regalar, o per un mateix. Pels llibreters avui és un dia important, el de més facturació, i es nota tant a l’interior de les llibreries com també al carrer.
Els llibres comparteixen protagonisme, avui, amb les roses i la vermella és sens dubte la predominant cada 23 d’abril.
A la Rambla de Vilanova també hi ha dracs com el de Vilanova o el petit de la Geltrú i és que avui també és un dia que les entitats aprofiten per sortir al carrer. També els Pabordes que amb el reclam de la mulassa aprofiten aquest dia de gent al carrer per oferir els seus productes.
A l’espera que aquesta tarda la rambla s’ompli de gom o gom aquest matí entre els que hi han passejat hi havia els més petits que avui han sortit de les aules coincidint amb la diada de Sant Jordi.
Al llarg de tot el dia hi ha escenaris a la Rambla i a la plaça de la Vila que combinen música, animació, narració de contes i poesia i titelles.
Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img