Dimarts, maig 7, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La platja del Far de Vilanova tindrà un espai habilitat per a gossos

En aquesta part de la Platja del Far de Vilanova i la Geltrú s’hi instal·larà un tancat de dos metres d’altura i de vuitanta metres de llarg esdevenint una platja habilitada per a gossos. Era un dels compromisos del govern municipal i que ara han posat en marxa, coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu, i, per tant, amb la finalització de la possibilitat dels gossos d’accedir a la resta de platges.

Ho farà habilitant una zona que ocuparà uns mil metres quadrats de la platja del Far i que tindrà una capacitat de fins a 150 gossos que hauran de complir unes normes d’ús. Això també implicarà un control d’accés per a que tots els gossos compleixen amb els requisits.

L’inici de temporada de platges a Vilanova donarà el tret de sortida el dia 1 de maig i també incorpora novetats pel que fa el nou servei de socorrisme. Enguany s’hi destina un pressupost més elevat que servirà per renovar les torres de vigilància i, alhora, augmentar els sous dels socorristes. Aquestes eren algunes de les demandes que havien reclamat des del sector de salvament. També s’incorporaran més elements d’accés a l’aigua per a les persones amb mobilitat reduïda i com a novetat també hi haurà uns nous tallers per a gent gran.

Les guinguetes també obriran a partir del dia 1 de maig; en el cas específic de la guingueta de la platja del far, s’ha hagut d’enretirar pràcticament trenta metres a causa del darrer temporal que va emportar-se bona part de la sorra d’on se situava anteriorment i a l’espera de les aportacions de sorra del ministeri. Enguany, ni les dutxes ni els rentapeus estaran en funcionament a causa de l’emergència per sequera.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img