Dijous, maig 16, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els Bordegassos estrenen castells de la gamma alta de 7 a la Diada de Sant Jordi

I la temporada castellera està començant i que aquest cap de setmana ens ha portat estrenes ja de castells de 8 a les places. També a Vilanova, a la Diada Castellera de Sant Jordi, que que tradicionalment ha marcat el tret de sortida de l’any casteller.

Una jornada que pels Bordegassos és també la del 52è aniversari i que han saldat amb una actuació de la gamma alta de 7 . Després del primer 5 de 7 de la temporada, descarregat, els vilanovins abordaven també l’estrena del primer 4 de 7 amb l’agulla de la campanya, que també van completar. Una actuació d’estrena que van acabar magníficament descarregant un castell bàsic de 7, en aquest cas el 4 de 7.

Una cita clàssica, la de Vilanova, que juntament amb Valls i Martotell van centrar l’atenció castellera del cap de setmana, i on les estrenes hi són habituals entre les tres colles de color senyera.

A destacar especialment l’actuació de la Colla Joves dels Xiquets de Valls, que van estrenar els primers castells de 8 de l’any; el 3 i el 4 de 8 completats tranquil·lament i complementats pel 5 de 7.

Carros gros també dels Castellers de Barcelona, el quart 4 de 8 de la temporada pels barcelonins.

I amb els Nens del Vendrell, amb una actuació 3 de 7, 7 de 7 i 4 de set amb el pilar.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img