Dilluns, maig 20, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La campanya ‘No deixis rastre!’ s’amplia al sector turístic de Vilanova

La campanya ‘No deixis rastre’ que impulsa l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per reduir l’impacte dels gossos en la via pública s’ha ampliat també al sector turístic.

Els hotels i equipaments turístics que admeten animals en els seus establiments han rebut aquesta setmana tot el material per poder activar aquesta campanya entre els seus clients. Es tracta d’unes ampolles perquè els propietaris de gossos la puguin fer servir per diluir amb aigua l’orina dels gossos.

La campanya està activa a la ciutat des del mes de gener, i ara es vol estendre als visitants. L’Hotel Cèsar és un dels establiments amb l’etiqueta Pet Friendly i per això ha demanat ser punt de difusió d’aquest material. L’objectiu del consistori és que la conscienciació no només la practiquin els residents, sinó també aquells que venen de fora a passar uns dies a la capital del Garraf.

La posada en marxa d’una platja habilitada per a gossos, que preveu obrir a mitjans d’aquest mes al sector del Far, serà també un reclam per aquells turistes que viatgen habitualment amb les seves mascotes.

L’Ajuntament recorda que l’orina dels gossos és un problema greu a la ciutat, provoquen males olors, brutícia i corrosió en elements com bancs, fanals, papereres i senyals.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img